VÆR MED I LIVING WITH A GREEN HEART

VIL DU GERNE INSPIRERE TIL EN MERE BÆREDYGTIG FREMTID?

By Knauf Insulation
januar 24, 2022

Knauf Insulation støtter et spændende nyt slovensk initiativ til at inspirere til trivsel, nye bæredygtige måder at leve på og omstillingen af grå bymiljøer til blomstrende, grønne bykerner.

Virksomhedens Systems Division i Slovenien har været en afgørende katalysator for initiativet, der er kendt som Living With A Green Heart. Nu inviteres andre virksomheder, enkeltpersoner og grupper til at slutte sig til missionen for at hjælpe folk med at skabe en mere bæredygtig fremtid i overensstemmelse med FN’ s mål for bæredygtig udvikling.

Saša Bavec, Knauf Insulations Managing Director Systems Division og Group Marketing Director: «Drivkraften bag Living With A Green Heart er anerkendelsen af, at kun personer, der træffer en bevidst beslutning om at begynde at leve et mere bæredygtigt liv og inspirere andre til at gøre det samme, kan drive samfundets grønne omstilling.

Og personer kan kun træffe sådanne beslutninger, hvis de har det godt og lever livet til fulde. Det betyder, at virksomheder, organisationer og regeringer har en forpligtelse til at skabe miljøer, som mennesker kan trives i.»

Sasa Bavec

Inspiration til bæredygtighed ved verdensudstillingen

I denne måned og den næste vil en række events blive afholdt af Living With A Green Heart i den slovenske udstillingsbygning ved verdensudstillingen i Dubai – et iøjnefaldende eksempel på en bæredygtig bygning med en seks meters 500 m2 Urbanscape-green wall lavet af 45.000 planter.

For at hjælpe folk til at blive den bedste version af sig selv fokuserer Living With A Green Heart på mental sundhed og trivsel og udviklingen af økosystemer, der gør det muligt for folk at trives.

«Living With A Green Heart forsøger at skabe et mere indbydende og ansvarligt miljø for medarbejderne på alle niveauer og inden for alle aspekter, med en værdsættelse af diversitet og en forbedring af relationerne og den måde, vi arbejder, samarbejder og sameksisterer på i vores miljøer,» siger Saša.

Omstilling af grå byer til grønne

Et andet afgørende aspekt ved initiativet er udviklingen af bæredygtige produkter og løsninger, der har styrken til at omstille grå byer til grønne oaser og skabelsen af bedre bygninger.

Dette fokus er i tråd med Knauf Insulations Urbanscape Green Solutions-division, der vedholdende har advokeret for flere grønne vægge og tage i bykernerne med henblik på at fremme biodiversiteten, dekarboniseringen af bygninger og skabelsen af bæredygtige rum, der er gode for miljøet og vores samfund.

Ved at slutte sig til Living With A Green Heart-initiativet vil man kunne dele bæredygtig best practice, arbejde sammen i bæredygtighedsprogrammer og nyde godt af støtte fra et dynamisk, samarbejdende netværk.

Tred og mark

Knauf Insulation er defineret ved bæredygtighed

Lige fra innovative energibesparelsesløsninger til masserenovering af sociale boliger har Knauf Insulation altid sat bæredygtighed i centrum for alle sine aktiviteter.

I 2020 lancerede virksomheden sin nye bæredygtighedsstrategi For A Better World, der udstikker ambitiøse mål for 2025, herunder nul affald til lossepladsen og en CO2-reduktion i produkterne på 15 %.

Klik her for at læse mere om Living With A Green Heart eller besøge den slovenske udstillingsbygning ved verdensudstillingen i Dubai.

Slovenia Urbanscape