NYHEDER

Nu fortsætter arbejdet med at blive endnu bedre
By Thomas Pompe on august 23, 2018
Peter Isacsson

Nu vil Knauf Insulation Nordic være endnu bedre!
 

Til hjælp har organisationen en række forbedringsforslag fra forhandlerne.

– Vores forhandlere er overordnet tilfredse, men også små problemer skal håndteres for ikke at blive til irritationsmomenter," siger adm. direktør Peter Isacsson.

I slutningen af forrige år foretog Knauf Insulation en undersøgelse blandt forhandlerne i de nordiske lande ud fra metoden Lyt og Lær. En lignende undersøgelse blev foretaget i 2014, da Knauf Insulation besluttede at basere forbedringsarbejdet på kundernes synspunkter.

I korthed går undersøgelsen ud på, at man interviewer et repræsentativt antal forhandlere i dybden. Deres synspunkter danner grundlaget for det spørgeskema, som derefter bliver sendt ud til alle forhandlere i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Det fandt sted i december, og nu er svarene blevet analyseret, og en række forbedringsinitiativer skal føres ud i livet.

 

Ikke noget stort

– Det er ikke de helt store ting, f.eks. handler det om klarere mærkning på vores paller og baller, siger Peter Isacsson og bemærker, at det gamle problem med at skære ulden næsten er væk.

– Det handler dels om, at vores uld skal skæres med en glat kniv uden tænder, dels om, at vi har udviklet vores egen kniv.

Med relativt få forbedringsforanstaltninger kan Knauf Insulation lægge endnu mere energi i proaktive forbedringer. Som med f.eks. de komprimerede emballager af isolering, der allerede har fået meget ros fra forhandlere og kunder.

 – Vi er parate til at gå endnu et skridt på komprimeringsområdet. I slutningen af​året lancerer vi nogle dimensioner med endnu bedre komprimering, som vil tage mindre plads op hos forhandlerne og ude på byggepladserne