Nyhedsbrev - August 2015

By itradmin on august 05, 2015

Velkommen til Information from Knauf Insulation. Vi ønsker vores nyhedsbrev for at holde sig opdateret med nyheder fra vores operationer og fra isolering industrien generelt.

Gode produkter og god service – en vindende kombination

Esben Knauf

For Hobro Tømrer- og snedkerforrettning I/S er kundetilfredshed det absolut vigtigste. Det kræver – ud over at være dygtige – gode produkter og pålidelig service fra leverandørerne.
– Vi er meget glade for Knauf Insulation. Vi får rigtig god support hos dem, hvis og når vi har brug for det, siger Esben Nørlem, medejer i firmaet.

Hobro Tømrer- og snedkerforrettning I/S har eksisteret i cirka 30 år og har omkring 10 medarbejdere.
Virksomheden har kontor i Hobro, men deres aktiviteter foregår primært i Nord- og Midtjylland og omfatter både nybyggeri og ombygning for privatkunder og industri-, lager- og kontorlokaler for erhvervskunder. 
– Vores forretningsidé bygger på at holde en rigtig høj kvalitet, siger Esben Nørlem og giver et eksempel. 
– Vi videreuddanner løbende vores medarbejdere, så vi altid kan være på forkant, når der kommer ny teknologi. I kombination med vores erfaring og viden om gamle håndværksteknikker kan vi give kunderne det absolut bedste.

God størrelse
I boligsektoren udfører man alt fra små lejligheder til større ældreboliger. Firmaet fungerer både som underleverandør og hovedentreprenør. Denne sommer har de fokus på et projekt på Skivevej i Hobro. Der opføres 24 boliger i etaper med indflytning omkring årsskiftet.
– Projektet har en god størrelse for os, og vi udfører alt tømrerarbejdet, som f.eks. yder- og indertag, vinduer og gulv, siger Esben Nørlem og tilføjer, at valget denne gang faldt på Supafil Frame fra Knauf 
Insulation.
– Det er nemt at arbejde med og giver et rigtig godt resultat. At bruge glasuld til indblæsning har en lang række fordele, som man ikke skal se bort fra. Til dette projekt bruger vi ca. 5.000 kilo Supafil Frame til cirka 1.000 kvadratmeter.

Vigtig service
Men firmaets tømrere kender også godt til andre produkter fra Knauf Insulation. I andre projekter har vi brugt både EcoBatt og EcoBlanket ruler og formstykker.
– Det er også gode produkter, som vi kan lide. At isoleringen ikke støver eller klør er naturligvis en ekstra fordel, siger Esben Nørlem og fremhæver en anden styrke ved Knauf Insulation.
– De giver os meget for pengene. Og dertil regner jeg også god support, hvis og når vi har brug for det. Det er meget vigtigt for os.

-----

Mange fordele ved en lokal økonomiafdeling

Perh Knauf

Som kunde hos Knauf Insulation får du nok ikke så meget direkte kontakt med mig. Men mit job som Nordic Financial Controller indebærer alligevel nogle fordele for dig og alle øvrige kunder i Norden.

Jobbet består hovedsageligt af to dele: 

Det rent økonomiske med bl.a. månedsrapportering og arbejdet med regnskabet i forskellige perioder og controllerfunktionen, som gradvist skal udbygges med opgaver inden for økonomisk analyse, prognoser og lønsomhedsudvikling.

Investeringen i en lokal økonomiafdeling styrker vores satsning på Norden og er en naturlig konsekvens af, at Knauf Insulation Nordic vokser hele tiden og øger omsætningen.

Hvad er fordelene for kunden? Ja, med styr på økonomien bliver Knauf Insulation en sikker og stabil partner, hvor sælgere og andre medarbejdere kan koncentrere sig fuldt ud om at give kunderne den tid og opmærksomhed, de behøver for at få endnu bedre resultater. Og det er naturligvis en stor fordel, at der er lokale medarbejdere, som kunden kan kontakte, hvis der er økonomiske spørgsmål.

For mig er det her drømmejobbet! At være med til en tidlig fase at opbygge de nordiske aktiviteter med produkter, der er førende på markedet. Og med et tydeligt fokus på bæredygtighed.

Hovedkontoret i Göteborg, hvor jeg sidder, er en dynamisk og positiv arbejdsplads. Det bliver det nemt med kvalitetsprodukter i en fremtidsbranche, engagerede medarbejdere i fire lande og en position, hvor vi kan udfordre markedet.

Kort sagt – det er fuld fart frem og opad! Og med styr på økonomien bliver rejsen garanteret både spændende og vellykket.Per Hindrichsen

Nordic Financial Controller

-----

Høje krav til akustikken

Heathrow Knauf

Heathrows nye terminal 2, også kendt som The Queen Terminal, har et exceptionelt arkitektonisk design og har 40 procent mindre kuldioxidudslip end den tidligere bygning.

Det store bølgeformede tag i aluminium med høje krav til en god akustik blev muligt i kraft af et samarbejde mellem producenten Kalzip og Knauf Insulation. Efter grundige test faldt valget på Earthwool byggeplade RS45 fra Knauf Insulation – i to tykkelser (50 mm og 75 mm) og med forskellig densitet – til isolering af det 40.000 kvadratmeter store tag.
– Vi har arbejdet med Knauf Insulation i mere end 16 år, og producenten er blevet en af vores vigtigste leverandørpartnere. Knauf Insulations produkter er blevet valgt til en lang række kommercielle projekter i kraft af deres gode egenskaber, siger Simon McLeman, eksportsalgschef hos Kalzip.

-----

Homeseal beskytter effektivt

Sealing Knauf

Til september lancerer Knauf Insulation et helt system til fugtsikring og vindtætning af mure og tag i bygningens klimaskærm.

Med Homeseal – membraner og tapematerialer – beskyttes konstruktionen mod skadelig fugt, både udefra og indefra, samt vindens påvirkninger.


Homeseal er en serie beskyttelsesprodukter til mure og tag. Samlet giver de tryghed for, at isoleringen fungerer, som den skal, uden påvirkning udefra.


Serien indeholder fem produkter.

  • Homeseal FlexPlus: en smart membran, der anvendes som indvendig dampspærre. Membranens dampgennemtrængningsevne varierer alt efter det omgivende fugtindhold, hvilket tillader eventuel kondens i muren at tørre ind.
  • Homeseal LDS 004: En diffusionsåben, vind- og vandtæt membran, der er særligt udviklet som undertag til saddeltag. Nemmere og mere fleksibel at arbejde med end traditionel tagpap. 
  • Solifit: En elastisk og kraftig tape, der bruges til tætning rundt om gennemføringer, der er udført i FlexPlus-dampspærre.
  • Soliplan: En ikke-elastisk og kraftig tape, der bruges til at tætne sammen­føjningerne i FlexPlus-dampspærre.
  • Premium-vindafskærmning: Dug til udvendig vind- og vandtætning på bygningens facade bag beklædningen, beskytter i byggeperioden og i hele bygningens livscyklus.

-----

EcoBatt – et indlysende valg

Eco Batt Knauf

Ove Nielsen hos Gustav Hansen A/S i Silkeborg opdagede først fordelene ved produkter fra Knauf Insulation. 
Siden fik han en favorit blandt favoritterne: EcoBatt.
– Kombinationen pris og kvalitet er attraktiv. Dertil kommer den store fordel, at isoleringen ikke klør, siger Ove Nielsen.

Gustav Hansen Murer og Entreprenør A/S, som er det fulde firmanavn, blev grundlagt af murermester Gustav Hansen. I 1942 – midt under verdenskrigen og den tyske besættelse af Danmark – lagde han grundstenen til et firma, som i dag beskæftiger ca. 45 medarbejdere og har hele Midtjylland som arbejdsområde.
Siden 2011 er firmaet blevet drevet af Poul Lysholt Hansen, Gustav Hansens barnebarn, og medejerne Ove Nielsen og Poul Østerby.
Firmaet er medlem af Dansk Byggeri og udfører opgaver som del-, hoved- eller totalentreprenør. Og kompetencen er bred – man påtager sig alle opgaver inden for bygge og anlæg.
– Også beton-, murer- og tømrerarbejde er områder, vi har stor erfaring med, siger Ove Nielsen, som ud over at være medejer også fungerer som bygningskonstruktør, byggeøkonom og sikkerhedskoordinator.

EcoBatt igen
For nylig afsluttede de et stort projekt, Reimarparken i Silkeborg, som har stået på siden 2010. Projektet omfatter 195 lejeboliger, i alt 17.900 kvadratmeter, i en femetagersbygning opført i seks etaper. Valget af isolering var gennemgående EcoBatt fra Knauf Insulation.
– Det er der flere grunde til, siger Ove Nielsen og fortsætter.
– Kvaliteten i kombination med prisen er attraktiv. Derudover er det nemt at arbejde med. Og det klør ikke – det er en stor fordel!
Firmaet har tidligere brugt andre produkter fra Knauf Insulation, men i Reimersparken var det første gang, de prøvede EcoBatt. 
– Både ledelsen og medarbejderne var meget tilfredse, så vi kommer også til at bruge EcoBatt i kommende projekter, siger Ove Nielsen.

-----