MRK vælger Knauf af både praktiske og økonomiske grunde

By Anonymous
november 24, 2016

Marcus Lindstein og Roger Kerttu arbejder kun med Knauf Insulation, når det kommer tilisolering. "Vi har et indarbejdet samarbejde
og er tilfredse med produkterne."

Årene på søen – Da Roger Kerttu rejste jorden rundt for at opgradere gamle, udtjente tankskibe – fik han al den nødvendige erfaring inden for konstruktion og licenser til certificering.
24 år gammel vendte han tilbage til Vallhamn på Tjörn og startede MRK Steel Construction, som har specialiseret sig i halbyggeri.
– Vi arbejder efter Green Building og stræber efter at få u-værdierne så lave som muligt, siger Roger Kerttu, som valgte Knauf Insulation som leverandør af glasuld.
De første ti år indkøbte MRK færdige moduler til montering i forbindelse med halbyggerierne. Da Marcus Lindstein gik ind i virksomheden for cirka fem år siden, tog udviklingen yderligere et skridt frem. MRK skabte sin egen konstruktionsafdeling og egne konstruktioner for at kunne garantere kunderne den bedst mulige kvalitet og holdbarhed.
Og det er gået godt. I dag har virksomheden en årlig omsætning på cirka 50 mio. SEK med omkring 30 medarbejdere.
– Vi opsætter haller fra 1.000 kvadratmeter og op. Det største, vi har lavet indtil nu, var et centrallager på næsten 45.000 kvadratmeter, siger Roger.

GREEN BUILDING

Som halbygger drejer det sig naturligvis meget om at skabe omkostningseffektive overflader.Bygning med kilespær i stedet for almindelige spær giver mere frihøjde. Egenkonstruerede
spær med op til 70 meter frit spænd skaber også muligheder.
Men mere og mere handler det også om at lave energieffektive bygninger. MRK arbejder efter Green Building-retningslinjerne og ønsker desuden at bygge med de lavest mulige uværdier.
– Vi foretager altid en energiberegning fordet enkelte byggeri, men derefter er det selvfølgelig op til kunden for eksempel at bestemme standarden for isoleringen.

MANGE FORDELE

Materialevalget er mere enkelt. MRK har arbejdet med Knauf Insulation gennem fire år. Og ifølge Marcus Lindstein, markedschef hos MRK, har det både økonomiske og praktiske årsager.
– Fra mit synspunkt er det god kvalitet til en god pris. En af de store fordele er, at isoleringen fra Knauf Insulation er godt pakket påpaller, og at den kun optager lidt plads. Når
man som os arbejder med ekstremt store byggerier, er det meget vigtigt, at isoleringen ikke fylder for meget og er i vejen.
– Vores montører synes også om Knauf Insulation, fordi det er stift og stabilt, og fordi det ikke støver, siger Marcus Lindstein.
Derfor peger alt på et fortsat godt samarbejde med Knauf Insulation.
– Vi har et indarbejdet samarbejde, og vi er tilfredse. Sådan ønsker vi at arbejde med alle vores leverandører. Det er ikke vores stil at skifte fra projekt til projekt, siger Roger Kerttu.