Knauf lancerer nye produkter i 2021

By Knauf Insulation on oktober 05, 2021

Den førende mineraluldsproducent Knauf Insulation lancerer en række nye produkter for endnu bedre at kunne dække alle behov for isoleringsløsninger.

Kender man Knauf Insulations sortiment fra tidligere, vil man bemærke, at en række nyheder er dukket op på listen. Knauf Insulation introducerer nu blandt andet en helt ny samling lydisolerende produkter, da disse er blevet efterspurgt af kunderne. Parallelt med at udbuddet er blevet opdateret, er emballager med et helt nyt udseende udviklet. Emballagens farve repræsenterer indholdets egenskaber, så det skal være let for kunderne at skelne mellem produkterne på lagerhylden. Den mørkeblå farve fortæller, at der er tale om akustikprodukter, optimalt tilpasset efter lydisolering. Lyseblå indikerer lambdaværdi 37, orange lambdaværdi 34 og grøn det mest energieffektive alternativ med lambdaværdi 32.

Præcis ligesom de tidligere produkter er nyhederne udviklet med virksomhedens patenterede bindemiddel ECOSE® Technology. Det naturlige bindemiddel uden tilsat formaldehyd, kemikalier og farve er en unik bestanddel, som i sammenligning med traditionelle bindemidler reducerer den bundne energi med op til 70 % og gør materialet meget behageligt at arbejde med, eftersom der generelt ikke opstår ubehagelige lugte eller kløende hud.

Knauf Insulation har udarbejdet en udførlig isoleringsguide, hvor vi giver detaljeret information om de løsninger, som producenten stiller til rådighed. Publikationen beskriver produkternes anvendelsesområder med informative illustrationer af installationer i byggeri for at tydeliggøre deres funktion i husets isoleringssystem.

Du kan se isoleringsguiden ved at klikke her.