BEDRE BYGNINGER, BEDRE BRANDSIKKERHED

Gennem samarbejde med organisationer som Fire Safe Europe og en lang række byggerieksperter og partnere i branchen arbejder vi på at afdække farlige forskelligheder i brandsikkerhedsreglerne i Europa sammen med politiske beslutningstagere.

IMPROVED BUILDINGS, IMPROVED FIRE SAFETY

Knauf Insulation tilbyder et bredt udvalg af A1- og A2-brandsikre isoleringsprodukter til ethvert bygningskrav, med glasuld med ECOSE-teknologi.

Men det er ikke nok at tilbyde brandsikre løsninger. Efterhånden som bygningsmassen ændrer sig, installeres der nye produkter og materialer og nye, innovative byggemetoder kommer frem, især i lyset af nye energibesparende forordninger. Her mener vi, at det er vigtigt, at hele leveringskæden i byggeriet drives af holdbar regulering. Det indebærer, at man designer brandrisikoen ud af bygningerne lige fra starten.

 

BRÆNDENDE SPØRGSMÅL OM BYGNINGERNES SIKKERHED

Nybyggeriet bliver mere og mere innovativt, og renovering ændrer det eksisterende bygningslandskab. Her er det afgørende, at vi ikke går glip af mulighederne for at gøre vores bygninger brandsikre.

BARRIERER MOD BRAND

Et stigende antal europæiske lande forlanger indførelse af brandbarrierer i bygninger for at øge brandsikkerheden – og flere lande er nødt til at følge deres eksempel.