Knauf Insulation

Knauf Insulation er en del af Knauf Group, en familieejede gruppe af byggematerialer, med et årligt salg på over 5 mia.

Vi er en af ​​verdens førende producenter af isoleringsmaterialer og opererer i mere end halvtreds lande og har over tredive produktionsanlæg. På vores fabrikker i Storbritannien og Rusland fremstiller vi isolering af højeste kvalitet til det svenske byggemarked.

Vores FoU-investering har givet os en uovertruffen portefølje af energieffektive produkter. Vores brug af ECOSE®-teknologi gør det muligt for Knauf Insulation at tilbyde mineraluld med overlegen miljøvurdering. Desuden er vores "komprimerede emballage" og vores tilbud inden for opløsningsmiddel applikationer førende inden for isoleringsindustrien.

Sverige med dets klima har specielle isoleringskrav, og Knauf Insulations produktsortiment tilpasset svenske byggemetoder tilbyder også nye innovative løsninger, der er komfortable og energieffektive. Langsigtet, lige samarbejde med vores kunder er en væsentlig del af vores måde at arbejde på.

 

Teknisk dokumentation
Kontaktoplysninger til vores tekniske support
Oplysninger om ECOSE-teknologi
ECOSE technology
ECOSE technology

ECOSE-teknologien er en revolutionerende bindemiddelteknologi uden tilsat formaldehyd. Baseret på vedvarende materialer.

Leder du efter et specifikt referenceobjekt?