Indlysende valg af isolering til ny XL-BYGG

By Nicole Dendulk on december 04, 2019

I foråret 2018 åbnede XL-BYGG et nyt byggecenter I Lidköping. Som hos så mange andre XL-BYGG (næsten dem alle faktisk) finder man Knauf Insulations produkter i sortimentet – og den nye bygning på godt 3.000 kvadratmeter er desuden isoleret med glasuld fra Knauf Insulation.

På en 11.000 kvadratmeter stor grund ligger den nybyggede XL-BYGG i Lidköping. Det modern byggecenter er søster til XL-BYGG Nossebro, som ligger godt 50 kilometer syd for Lidköping. I takt med at forretningen i Nossebro voksede, kiggede XL-BYGG på flere potentielle nye markeder at etablere sig på, inden valget faldt på netop Lidköping.

– Vi ser selvfølgelig på, hvordan kommunens fremtidsplaner og vision ser ud, og hvordan virksomhedsklimaet og den demografiske udvikling er. Vores arbejde er langsigtet, og Lidköping er den rigtige kommune for os af flere grunde: Det er et sted med et godt potentiale for vækst og et stort engagement, siger Anders Brolin, partner i XL-BYGG Byggbiten Nossebro.

”Meget lettere at arbejde med”

Da det nye byggecenter skulle bygges, faldt valget helt naturligt på Knauf Insulation som leverandør af isoleringsprodukter.

– Det er ordentlige produkter, ganske enkelt. Desuden har vi arbejdet med dem i flere år ved byggeriet i Nossebro, så det var et naturligt valg. Tidligere var stenuld det isoleringsmateriale, der primært blev anvendt i regionen, men efter vi har indført Knauf Insulations glasuld i sortimentet i Nossebro, sælger vi næsten ikke mere stenuld, fortæller Thomas Brolin, partner i XL-BYGG Byggbiten Nossebro, og fortsætter:

– Glasulden er meget lettere at arbejde med; den vejer mindre, sviner ikke og klør ikke. Tømrerne, der arbejder med den, siger ofte, at den giver et meget bedre arbejdsmiljø.

 

Om XL-BYGG

XL-BYGG Lidköping er en af de mange forretninger, der indgår i XL-BYGG. Med mere end 300 forretninger i Sverige, Norge og Danmark er XL-BYGG i dag Skandinaviens største profilerede byggecenterkæde.

XLBYGG Thomas