NYHEDER

Fra tømrer til isoleringsekspert
By Nicole Dendulk on september 06, 2019
Fra tømrer til isoleringsekspert

Kren Petersen ejer Haderslev Isolering og har i de sidste ti år vundet anerkendelse som en erfaren isolatør. Han vælger sit arbejdsteam blandt et netværk af dygtige og pålidelige fagfolk ud fra de behov, der opstår ude på byggepladserne. En er f.eks. bedst til tagisolering, en anden til hulmursisolering og en tredje ved alt om mellemliggende bjælkelag.

Kren Petersen rådgiver om valg af Knauf Insulations isoleringsprodukter, og han understreger, hvor vigtigt det er at bruge produktet korrekt. Han forklarer:

– Omhyggelig isolering sænker udgifterne til opvarmning drastisk og giver et bedre indeklima. Det giver også en god energimærkning, når vi skal sælge vores hus. Vi har alle en pligt til som samfundsborgere at bruge og genbruge naturressourcer med omtanke. Den bevidsthed vil jeg gerne være en del af og bidrage til.

Overbevisende fordele ved Knauf Insulation

Blandt de ting, han bedst kan lide ved Supafil Frame fra Knauf Insulation er, at han ikke behøver at slæbe isoleringen hen over f.eks. gangbroer eller stå på knæ og skære til. Derudover slipper han selvfølgelig for at bære emballage og afskårne isolationsstykker hele vejen ned igen og ud gennem hele huset.

– Når man nu har prøvet produkter fra Knauf Insulation, er det svært at forestille sig at bruge noget andet, siger Kren Petersen fra Haderslev Isolering.

– Det er der flere fordele ved. En af dem er vægten, hvor tallene taler deres tydelige sprog: 1 pakke Knauf Supafil vejer 15,5 kg og dækker ca. 1,29 m3, mens celluloseisolering – som dækker 1 m3 – vejer mellem 26 og 28 kg. Man har altså kun brug for halvt så meget, hvis man vælger Knauf Insulation.

En anden stor fordel er selve transporten til byggepladsen, da der nemt kan være 5-6 paller på anhængeren, hvilket betyder færre køreture. Kren kunne dog godt tænke sig, at pakkerne var lidt mindre. Det ville gøre det hele endnu nemmere.

Samme baggrund som sine samarbejdspartnere

Kren Petersen fortæller:

– Min baggrund som tømrer giver mig en klar fordel, fordi jeg taler det samme sprog som mine samarbejdspartnere, som er både tømrere og murere, byggekonstruktører og arkitekter. Sammen udfører vi alt fra mindre isoleringsarbejde til rigtig store job på flere tusinde kvadratmeter.

Det lukkede system minimerer støvspredning

Kren blæser al isolering fra Knauf Insulation ind via slange fra specialbyggede trailere. Isolationen fordeles via et helt lukket system og dækker alle svært tilgængelige områder, rørføringer og installationer. Det betyder også, at støvspredningen bliver minimal.

Gratis isoleringsundersøgelse giver nye kunder

Kren fra Haderslev Isolering tager også gerne ud til sine potentielle kunder og giver dem en gratis isoleringsundersøgelse i forbindelse med en ikke-bindende vurdering af deres hus. Det giver nye kunder både for ham og Knauf Insulation.