NYHEDER

Et suverænt materiale til både små og store byggerier
By Thomas Pompe on september 25, 2018
Et suverænt materiale til både små og store byggerier

Det er lettere at isolere de store byggerier – fremfor de små, fordi pladsen kan være langt mere trang. Det er sværere at komme til. Men i de nybyggede ungdomsboliger i Haslev er der heldigvis plads nok til at blæse isolering ind.

 

Bygherren er Bohus, som hele tiden leverer nye isoleringsprojekter videre til Pilemand, Nykøbing Falster. Hér koordinerer og udfører ansvarshavende Michael Bjerrum Johansen arbejdet med koordinere og udføre arbejdet med Knauf Insulations isoleringsmateriale.

 

Erfaring – også med mindre arealer

Michael, isolatør hos Pilemand gennem fem år, fik overdraget ansvaret for isoleringsafdelingen i januar i år. Han husker den første opgave med Knauf Insulation –  et lille loft – og han var positivt overrasket over, hvor let det var. Næste opgave var på et meget mindre loft, som var endnu mere svært at komme til pga. den manglende plads. Ved traditionelle bats havde arbejdet nok taget ham ca. 14 dage. Tredje loftsopgave var en skole – og hér blev Michael igen bekræftet i, at materialet var rigtigt godt uanset størrelsen på opgaven.

Heldigvis er der ingen gener

Michaels erfaring med andre isoleringsprodukter var forfærdelig. Det var ofte noget svineri – det kradsede og kløede, fordi det trængte ind gennem huden. Han har personligt oplevet gener som hoste og det, at det er svært at blive ren efter et bad. Det kunne blive ved med at klø. Men det sker simpelthen ikke ved anvendelsen af Knauf.

Oplevelsen af et stort sammenhold

Vi arbejder tæt sammen og udbygger konstant samarbejdet, fortæller Michael, mens han fortsætter: Bl.a. får vi større opgaver ind. Knauf er rigtig flinke til at komme ud og hjælpe. Tit kommer de forbi og hjælper til. De svarer også lynhurtigt på spørgsmål, så det er en god back-up for os. Det giver en tryghed at arbejde på den måde, slutter han.

Går fremtiden i møde som CO2 neutral

Det er Michaels drøm at få flere og større opgaver – og meget gerne være med til at gøre byggerier så CO2 neutrale som overhovedet muligt. Han er ikke i tvivl om, hvad Knauf Insulation har betydet, fordi de har gjort et stort job ud af miljøet. Så i dag har han det sådan, at hvis kunderne insisterer på selv at ville vælge isoleringsmaterialet, vil han altid overtale dem til Knauf.