Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger

Knauf Insulation har oprettet denne "Beskyttelse af personlige oplysninger" for at demonstrere vores engagement i privatlivet. Følgende afdækker vores informationsindsamling og praksis for anvendelse for dette website, www.knaufinsulation.dk

Din samtykke

Når du benytter dette website accepterer du vore betingelser for privatliv. Din samtykke til indsamling, brug og udlevering af den information du har afgivet eller som vi må indsamle i henhold til denne Politik for privatliv. Dette site er underlagt dansk lovgivning.

Informationsindsamling og -anvendelse

Knauf Insulation er eneejer af den information der indsamles på dette site. Vi vil ikke sælge, dele eller udleje denne information med andre. Knauf Insulation indsamler information fra vore brugere flere steder på vort website som materiale for forskningsformål og med henblik på forbedringer på dette site.

Mens du navigerer gennem dette website vil der blive indsamlet passiv information (d.v.s. indsamlet uden din aktive indtastning af information) ved brug af diverse teknikker og metoder, som f.eks. navigationsdata-indsamling.  Dette site benytter cookies. En "Cookie" er en lille informationsfil som website sender til din webbrowser der hjælper sitet at huske information om dig og dine præferencer.

Sikkerhed

Vi tager passende forholdsregler for at sikre din personlige information når du sender din information fra din computer til vort site, for at beskytte denne information mod tab, misbrug, uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring eller destruktion. Du bør huske at ingen internetforbindelse er 100% sikker eller fejlfri. Specielt e-mail sendt til eller fra dette site kan ikke sikres, og du bør derfor være opmærksom på hvilken information du vælger at sende til os via e-mail.

Sikkerheds-forholdsregler

Knauf Insulation har sikkerheds-forholdsregler på plads for at beskytte mod tab, misbrug og ændring af information under vor kontrol. Dette inkluderer en firewall der forebygger uautoriseret adgang til vort system samt vedligeholdelse af registreringsinformation i en separat database. Selv om vi gør hvad der er rimeligt muligt for at levere sikker transmission af information mellem din computer og vore servere, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden for nogen information sendt til os via internet.

Links til ander websites

Dette site kan indeholde links eller referencer til andre websites. Vær venligst opmærksom på at vi ikke kan kontrollere andre websites, og at vor Politik for privatliv ikke er gældende for disse websites.

Links til Knauf Insulation Website

Enhver der ønsker at bringe links til dette website på et andet website bør meddele dette til Knauf Insulation på forhånd.

Ændringer til denne Politik for privatliv

Hvis der sker ændringer til Politik fopr privatliv, vil den reviderede politik blive offentliggjort på dette site. Kontroller venligst med mellemrum, og specielt inden afgivelse af personlig identificerbar information.

Kontakt Knauf Insulation

Knauf Insulation modtager med glæde kommentarer og spørgsmål til denne Politik for privatliv. Vi er engageret i beskyttelsen af din personlige information og vil træffee alle rimelige forholdsregler for at beskytte denne information. Spørgsmål om denne politik for privatliv bedes rettet til info@knaufInsulation.com.