Tag og loft

Glasuldsplader og ruller

ECOBATT glasuldsplader og ECOBLANKET glasuldsruller er fleksible og lette. De fås i mange forskellige størrelser, de er robuste, har den højeste brandklasse A1 (ikke-brændbare) og er CE-mærkede. De er hurtige at installere, hvilket gør dem velegnede til flere forskellige varme- og støjanvendelsesområder, f.eks. loftsinstallationer.

Vores byggemåtte er en glasuldsrulle, der er beklædt med papir på den ene side. Anvendes fortrinsvis som øverste lag isolering på et loftsbjælkelag.

Homeseal

Prøv også vores sortiman af HOMESEAL-systemer. Produkterne er nøje udvalgt og udviklet til at supplere det øvrige sortiman af isoleringsprodukter. Hele systemet sammen med en velisoleret klimaskærm giver en meget effektiv og sikker løsning.

Supafil granulat

Ny teknologi og dokumenterede gode resultater har gjort løsuld til et trygt og attraktivt alternativ til traditionel isolering. Med Supafil 034 og Supafil Frame kan hele bygningen isoleres effektivt, både åbne lofter og lukkede konstruktioner. Det sparer tid og penge i byggeprocessen – og giver en langsigtet, energibesparende isolering.