EN UD AF FEM PERSONER I EUROPA LIDER UNDER STØJ

Den mest effektive løsning er at isolere, og Knauf Insulation tilbyder et bredt udvalg af højeffektive, akustiske isoleringsprodukter og løsninger

REDUCING THE VOLUME ON SOUND

En ud af fem personer i Europa lider under støjniveauer, der ifølge Verdenssundhedsorganisationen (WHO) udgør en betydelig sundhedstrussel, .

Og det er en situation, der bliver værre. Byernes bebyggelsestæthed øges og støjforureningen bliver mere intens. Det har en meget negativ indflydelse på produktiviteten, effektiviteten og den sociale adfærd.

Og hvad kan vi så gøre? Det er ikke altid muligt at stoppe støjen ved kilden, og derfor er den mest effektive løsning at isolere. Her tilbyder Knauf Insulation et bredt udvalg af højeffektive akustiske isoleringsprodukter og løsninger til brug i skillevægge, skillemure og gulve i nybyggeri samt til opgradering af eksisterende bygninger for at opnå bedre lydisolering og akustisk komfort. De har også fremragende termisk ydeevne.

ACOUSTIC INSULATION REDUCING THE VOLUME ON SOUND
AKUSTISK ISOLERING REDUCERER LYDMÆNGDEN

Knauf Insulation tilbyder løsninger baseret på mineraluld.

Vores glasuld har lav vægt og er nem at installere. Den yder fremragende varmeisolering og har usædvanligt gode akustiske egenskaber.