Aktivt arbejde for menneskerettigheder
By Nicole Dendulk on May 27, 2019

FN’s deklaration om menneskerettigheder blev vedtaget i 1948. I dag er det den mest oversatte tekst i verden med oversættelser til over 500 sprog. Deklarationen beskytter alles rettigheder uanset etnisk tilhørsforhold, hudfarve, køn, sprog, religion, seksuel orientering, politisk mening eller social status.

Vi hos Knauf Insulation arbejder aktivt for at opretholde menneskerettighederne og har forpligtet os til at støtte FN’s mål for bæredygtig udvikling. Det handler om at reducere uligheder, forebygge uretfærdighed og arbejde for bæredygtige samfund.

Hjælper på forskellige måder

For eksempel arbejder vi for at ændre lovgivningen for at løfte folk ud af energifattigdom, som handler om, at alle er i stand til at holde deres hjem varme til en rimelig pris. Vi bidrager til at fremtidssikre bygninger, som forbedrer menneskers trivsel og sundhed. Desuden støtter vi mennesker, som har behov for hjælp, uanset hvor vi er. Vi arbejder med syriske og afghanske flygtninge i Slovenien, vi renoverer mauriske aktivitetsbygninger rundt om i New Zealand og donerer både tid og penge til velgørende organisationer rundt om i verden.